Om os

Pizza Turbo Sprint er placeret på Falstersgade 2 i det centrale Aarhus. Pizzariet har eksisteret siden start i 90'erne.

Her kan der bestilles både til afhentning og levering.

Vore råvarer

Vi er stolt af at kunne levere pizzaer lavet af friske råvarer til skarpe priser. Råvarerne bliver handlet ind på daglig basis, så er de så friske som de kan være.
Vores ambition er, at vore pizzaer skal skille sig ud fra de ”almindelige pizzaer”, ved at vi tilbyder pizzaer af høj kvalitet og samtidig holder prisniveauet konkurrencedygtigt. Tomat, ost og dej er de basale, og dermed de vigtigste, ingredienser på en pizza. Vores dej er langtidshævet og fremstilles af ”Elefant” mel, som er den bedste hvedemel at bruge til pizzabunde. Vi bruger Savnsø flødetomater som grundelement i tomatsaucen, og sidst, men absolut ikke mindst, bruger vi mozzarella ost.

Forskellige pizzaer

Vi har pizzaer til enhver smag, de klassiske og traditionelle såvel som mere specielle. Vores pizza tilberedes efter "den danske smag". Bunden er hverken så tynd som de italienske, eller så tyk som de amerikanske pizzaer. Hvad angår toppings, så fyldes der godt på.

Pizza aften

Skal du holde fest og gerne vil byde på pizza under eller efter festen inden gæsterne tager hjem, vil vi gerne hjælpe. Ring eller skriv til os, så har vi et tilbud til dig.
Vi tilbyder også faste ugentlige/månedlige aftaler, hvor vi leverer til Jeres pizzaaften derhjemme, på arbejdspladsen eller på Uni. Ring eller skriv for at høre nærmere.
Prøv vore pizzaer; du bliver ikke skuffet, det lover vi.

Betaling

Vi tager naturligvis imod MobilePay, Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard & Maestro. Og ja, kontanter kan også bruges☺

Logo

Åbningstider:

Søndag - Torsdag
16:30 - 21:30
Fredag - Lørdag
16:00 - 22:00

Telefonnumre:

81 81 45 45
86 76 02 18
86 76 00 15